Информирајте се кои активности се предвидени со концептот за Младинскиот центар.Како стартуваше идејата, мапирањето на Граѓанските организации, па се’ до заедничко развивање на концептот за Младинскиот центар.
Овие активности се дел од иницијативата Youth 4 Veles, како дел од проектот “Поддршка за изборни реформи” на Швајцарската амбасада/Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ), имплементиран од ИФЕС и НМСМ.
Искажаните ставови, мислења и содржини во овој производ не ги отсликуваат оние на донаторот, проектот или имплементаторот.