Пред претставници на младински организации и организации за млади, беше презентиран концептот за основање на Младински центар во Велес.

Овие активности се дел од иницијативата Youth 4 Veles, како дел од проектот “Поддршка за изборни реформи” на Швајцарската амбасада/Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ), имплементиран од ИФЕС и НМСМ.

Искажаните ставови, мислења и содржини во овој производ не ги отсликуваат оние на донаторот, проектот или имплементаторот.