Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво

Партнерски проект на Активо со Фондација НВО Инфоцентар во 2020 година „Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, набљудување на транспарентноста и вклучувањето на граѓаните во општините Велес, Крива Паланка и Неготино,во време на пандемијата од КОВИД-19, во соработка со граѓанските организации Спектар од Крива Паланка и СПО КУЛ од Неготино, финансиски подджан од […]